Verantwoord afvallen zou de sleutel moeten zijn

Na vele onderzoeken en verslagen kwam rond de millennium wisseling wederom naar buiten dat een aantal diëten dat op de markt was, zeer onverstandig en zelfs gevaarlijk bleek te zijn. Vanaf dit moment is de berichtgeving over gevaarlijk manieren van diëten niet meer bij te houden geweest en opnieuw zijn er veel afslankprogramma’s op de markt die levensgevaarlijk blijken te zijn. Wie zich afvraagt hoe dit toch allemaal mogelijk is, die zou zijn of haar oog moeten richten op de media en televisie, waar het schoonheidsideaal een onhaalbaar gewicht heeft voor iemand die echt zware botten heeft. Het grootste probleem achter al deze facetten is echter dat de afslankprogramma’s stuk voor stuk de wetenschap als fundament nemen, zonder ook maar een moment te nemen om een daadwerkelijke bron op te zoeken. Omdat dit ver genoeg gegaan is, is het tijd om het verantwoord afvallen eens onder de loep te leggen.

Tip: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwit-proteine-repen/

Wat betekent het nou eigenlijk om verantwoord af te kunnen vallen? Verantwoord afvallen betekent voornamelijk dat je het lichaam blijft voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft, zodat het kan presteren.  Wie onverantwoord af wil vallen en denkt dat vijf dagen zonder eten de goede manier is, die zal zijn of haar lichaam schade toebrengen die niet te herstellen is. Ook het inperken van het vocht dat ingenomen wordt, is zeer onverantwoord. Het nemen van dieet shakes is prima op zich, maar op zichzelf staande niet voldoende. Ons lichaam heeft voedsel, energie en vocht nodig om zichzelf in stand te houden.

Leestip: https://be-slank.nl/afvallen-met-shakes-gezond-makkelijk-en-kan-ook-echt-lekker-zijn/

Verantwoord afvallen begint dus met eten en drinken, maar het gaat erom wat voor eten en drinken je consumeert. Daarnaast is de beste manier van afvallen altijd nog een combinatie van aanpassen van het voedsel, samen met een betere manier van bewegen. Dit houdt voor de meeste mensen simpelweg in dat er gesport moet gaan worden. Of dit nou in de sportschool is of op de trap in huis zelf, dat is in de meeste gevallen aan de persoon zelf om te beslissen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met het gewicht dat de persoon in kwestie af wil vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *